Warmtebeelden

THERMOGRAFISCHE SCAN

Benieuwd waar in uw woning u warmte verliest en of u flink kan besparen op uw energierekening? Laat een thermografische scan van uw woning uitvoeren.

Nauwkeurige warmtebeelden

Een thermografisch onderzoek wordt verricht met hulp van warmtebeelden. Door een thermografische camera (infrarood camera) worden de temperatuurverschillen in uw woning in kaart gebracht. De thermografische scan geeft inzicht waar in uw woning uw warmte verliest.

Daarnaast wordt er naar het type materiaal gekeken tijdens een thermografisch onderzoek. Omdat de temperatuurverschillen van de oppervlakten nauwkeurig worden gemeten, maakt een thermografische scan het mogelijk om te zien wat er zich onder een oppervlakte afspeelt.

Betrouwbaar isolatieplan voor uw woning

Duurzaam Isolatie Advies  heeft uiterst gevoelig meetapparatuur zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw woning of bedrijfspand eraan toe is. Daarnaast krijgt u van onze specialisten direct een professioneel advies met maatregelen die genomen kunnen worden om uw woning beter te isoleren. De zwakke plekken van uw woning kunnen doelgericht worden aangepakt en uw jaarlijkse energierekening zal fors dalen!

De voordelen van een professioneel thermografische scan

Bij een goede warmtescan is het belangrijk dat dit wordt uitgevoerd door een professional. Een professional kan de warmtebeelden met precisie afstellen op verschillende bouwmaterialen. Bij een nauwkeurige warmtescan is het belangrijk dat er minstens 10 graden verschil is tussen de binnen- en buitentemperatuur. Ook is het van belang dat er geen verstoring is door zonneschijn en/of neerslag.

Voordelen thermografische scan woning

  • Inzichtelijk waar in uw woning u warmte verliest door nauwkeurige warmtebeelden.
  • Ontvang een vrijblijvend en doelgericht isolatieplan.
  • Bespaar op uw energiekosten.

Thermografische scan aanvragen

Maak een afspraak voor een thermografische scan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Scroll naar boven